Om DUBUY.DK

Om os

Dubuy.dk er din leverandør af spændende ting til det moderne hjem.

Vi gør os umage med at sammensætte et sortiment, der kan friste selv de mest garvede indretningsinteresserede. Vi har en skøn blanding af designikoner, kommende klassikere og sjove, skæve og spændende nyheder, du ikke finder mange andre steder.

Vi er lagerførende med 90% af de varer du ser hos os, og vi leverer langt de fleste ordrer fra dag-til-dag, hvis du bestiller inden kl. 15:00.

DuBuy.dk bygningen

Vi bor I Ikasts industrikvarter på jupitervej 10

Vi har lave fragtpriser og giver dig flere muligheder for betaling og levering. Vi leverer fra KUN DKK 39,- og sender alt fragtfrit ved køb for DKK 600,-.

Vi har ingen skjulte gebyrer og al kommunikation mellem os og PBS foregår via en sikker krypteret SSL-forbindelse.

Vi gør meget for at vore kunder oplever en god og ærlig kundeservice og svarer ALLE henvendelser indenfor 24 timer, oftest indenfor ganske få timer. Vi er her dagligt mellem ca. kl. 09:00-16:00 – og efter aftale.

For hele tiden at forbedre vores service og produktsortiment modtager vi også meget gerne ris & ros, ligesom du er velkommen til at komme med forslag, ideer eller bare din mening, til hvordan vi evt. kunne gøre tingene bedre i fremtiden. Skriv endelig til kundeservice@dubuy.dk

Se hvad andre skriver om os på trustpilot ved at klikke her.

Rigtig god fornøjelse med sitet!

Med venlig hilsen

Dubuy.dk
Kenneth Madsen